کفسابی و سنگسابی

مقالات کفسابی و سنگسابی ، نماشویی ، نانوساب و سایر خدمات ساختمانی

کفسابی و سنگسابی

مقالات کفسابی و سنگسابی ، نماشویی ، نانوساب و سایر خدمات ساختمانی

مراحل کفسابی و سنگ سابی

در ساب اول معمولا از لقمه هایی با اندازه ۳۶ و یا ۴۶ استفاده می شود که برای شروع کار می تواند بهترین گزینه باشد و با توجه به میزان عمقی که خراش ها ایجاد کرده اند انتخاب می شوند. البته این دو لقمه تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند و اصلی ترین تفاوت آن ها در میزان زبری لقمه است که لقمه ۳۶ در مقایسه با لقمه ۴۶ از زبری بیشتری برخوردار است.

ادامه مقاله در : https://kafsabi20.com/stacking-steps-and-sabian-rocks/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.